Založ si blog

Ako som sa stal členom KSS.

Moje členstvo v Komunistickej Strane Slovenska KSS predchádzalo založenie Strany pravdy a jej registrácia na Ministerstve vnútra SR.

Cieľom tejto strany bolo to, aby základ Ústavných zákonov tvorili prírodné, fyzikálne zákony a nie iba ľuďmi vymyslené osobné dojmy a pocity.

Na viac táto Strana požadovala aj to aj to, aby sa súčasné relativistické prírodné, fyzikálne zákony (ktoré tvoria základ demokratického – rovnostárskeho – spoločenského systému, ako aj komunistickej beztriednej spoločnosti a ktoré tvoria iba ľudské výmysly) boli konečne a preto prvý krát v dejinách fyziky experimentálne preverené v zrýchlených sústavách (a = g), nakoľko oni v zrýchlených, dynamických sústavách (a = g), ešte ani raz, čiže nikdy neboli experimentálne preverené.

To že oni platia aj v zrýchlených sústavách (a = g), je iba ľudské želanie, nie však experimentom overený dôkaz.

Dôvodom vzniku Strany pravdy bolo aj to, že zamestnanci SAV sa k veci experimentálnej previerky argumentov relativity pohybu matérie, aj v zrýchlenej sústave (a = g) stavali neutrálne, čiže čušali, ako keby boli od narodenia hluchí a nemí (čiže ako na vedeckú činnosť neschopní jedinci).

Aby som vec zostručnil, táto logická preto aj vedecky podložená požiadavka  Strany pravdy, v dobe divokej privatizácie národného majetku, nebola pre spoločnosť ani pochopiteľná a preto nebola ani spoločnosťou podporovaná.

Do toho politicko spoločenského marazmu vstúpilo uznesenie vlády SR o tom, že každá politická Strana musí predložiť správu o jej financiách, ale s podmienkou, že overenie stranických účtov prevedie na to stanovený právnický subjekt, ktorý si za to prevarenie straníckych účtov žiadal 40 000 Sk.

Tento krok vlády SR znamenal automatický zánik Strany pravdy, lebo jednak Strana pravdy nemala žiadne finančné účty a hlavne nemala financie na zaplatenie kontrolóra (neexistujúci účtov).

Aby sa členovia Strany pravdy nedostali do finančných ťažkostí, jednoznačne sa dohodli na zániku Strany pravdy.

Ja ako tajomník a ideológ Strany pravdy, navrhol som predsedovi Strany, aby sme aspoň my dvaja pokračovali v politickej čnosti a to v inej, ale už v parlamentnej politickej strane, ktorej program je podobný cieľom Strany pravdy, čiže v takej Strane, pre ktorú vedecké závery nie sú cudzie.

Keďže o vedecké závery sa na Slovensku opiera iba Komunistická strana (KSS) a to svojím dokumentom zvaným Vedecký komunizmus, rozhodli sme sa preto vstúpiť do Komunistickej Strany Slovenska, (KSS) s tým zámerom, že cez jej parlamentných poslancov dokážeme konečne presadiť povinné experimentálne preverenie relativistických argumentov súčasnej vedy v zrýchlených sústavách (a = g)..

Ide o obdobie okolo rokov 2004 – 2005.

Vstup do KSS prebehol ako po masle a tak sme sa spolu s bývalým predsedom Strany pravdy stali bez akýchkoľvek problémov riadnymi členmi Komunistickej Strany Slovenska (KSS).

Dokonca mne bola udelená tá výnimočná česť, stať sa šéfredaktorom predvolebných, viac stránkových novín, následkom ktorých KSS dosiahla úspechy v komunálnych voľbách.

Bývalý predseda Strany pravdy to dotiahol ešte ďalej, keďže sa stal jedným zo 150. kandidátov KSS na post poslanca parlamentu SR.

V samotných členoch mestskej organizácie KSS, ktorí boli v drvivej väčšine v neskoršom dôchodkovom veku, nevidel som žiadne „zločinecké sklony“, iba ak nostalgiou za zašlou vedúcou úlohou KSS v spoločnosti.

Tá nostalgia mala aj svoje opodstatnenie a to v spojitosti s vtedy práve prebiehajúcim organizovaným rozkrádaním národného majetku v divokej (a nacionalistickej) privatizácii, ako aj v náraste počtu nezamestnaných.

Prvé prekvapenia ma v KSS stretli až vtedy, keď jeden zo starých členov KSS vyrukoval s nasledujúcim návrhom: Mali by sme presvedčiť nejaké mladé a krásne 20 ročné študentky, aby kandidovali za KSS na post poslanca parlamentu SR, lebo podľa neho, iba mladosť a krása rozhoduje vo voľbách.

Ja som na k tomu iba ako mimochodom poznamenal: A skade tá krásavica bude vedieť čo je obsahom ideológie Vedeckého komunizmu, keď o ňom nikdy nič nepočula.

Čo ona bude vlastne v parlamente obhajovať.

Odpoveď znela nasledovne: Keď budú za KSS kandidovať iba starší a skúsení komunisti, ani jeden sa do parlamentu nedostane.

Skrátka a dobre, keď som získal dôveru straníckej organizácie KSS v KE, rozhodol som sa spolu s bývalým predsedom Strany pravdy predniesť členom mestskej organizácie KSS návrh uznesenia, ktorým by oni zaviazali poslancov KSS k tomu, aby  prinútili zamestnancov SAV prvýkrát v dejinách fyziky overiť argumenty relativity pohybu matérie v (dynamickej) zrýchlenej sústave (a = g).

Po prednesení môjho návrhu nastalo medzi členmi MO – KSS – KE hrobové ticho.

Tvár niektorých súdruhov sa začervenala, až nakoniec sa jeden odhodlal hovoriť.

A povedal:

„Vy si z nás robíte bláznov, veď fyzika s činnosťou KSS nemá nič spoločného.“

To môžem dôrazne vyhlásiť preto, lebo ja som inžinier.

Po týchto slovách musel sa F. Engels v hrobe obracať,

lebo on komunizmus odvodzoval čisto zo zákonov fyziky,

kým K. Marx iba zo zákonov ekonomiky.

Tí ostatní, nie inžinieri, i keď iba nechápavo, ale zato súhlasne pokyvovali hlavami, naznačujúc, že bude najlepšie keď sa viac medzi nimi (vedeckými komunistami) neobjavím, aby som ich priamo do ich očí neurážal.

Takže k hlasovaniu o mojom návrhu, už nedošlo.

A keďže ja som veľmi chápavý človek a na viac idem vždy za svojím cieľom, preto ja  som sa už  medzi členmi mestskej organizácie KSS v Košiciach (MO-KSS-KE) viac neobjavil.

A načo aj, keď to čo som od nich očakával, nemohol som od nich v žiadnom prípade dosiahnuť.

Záver celej mojej akcie bol nasledovný: KSS nasledujúce parlamentné voľby škaredo prehrala a v súčasnosti sa nachádza iba v hmlistých spomienkach starších ľudí.

Keď bývalý predseda Stany pravdy na sústredení 150. kandidátov KSS na post parlamentného poslanca, navrhol grémiu moju požiadavku experimentálnej previerky argumentov relativity pohybu v zrýchlenej sústave (a = g), bolo mu rázne povedané, aby už s tou hlúpou požiadavkou nikdy viac nevyrukoval.

Paradoxom členov KSS bolo to, že i keď oni síce hrdo obhajovali ideológiu Vedeckého komunizmu, ale tú skutočnosť, že

veda je buď fyzika, alebo prázdne reči,

dogmaticky odmietali vziať na vedomie. Pre nich je iba a jedine odmietanie existencie  Boha, jediným dôkazom vedeckosti komunistických argumentov.

 

Komunisti spájanie ideológie Vedeckého komunizmu s fyzikálnymi zákonmi, (ako aj s diferenciálnou matematikou) považovali za urážku ich dôstojnosti, či za potupné zosmiešnenie komunistických argumentov a hlavne ako dôkaz ich nevzdelanosti.

Keby poslanci parlamentu za KSS dali príkaz zamestnancom SAV na experimentálnu previerku argumentov relativity pohybu matérie v (dynamickej) zrýchlenej sústave (a = g), KSS mohla byť vedúcou politickou stranou na Slovensku.

Ale komu niet rady, tomu niet pomoci.

Z uvedeného plynie taký konkrétny záver, že medzi KSS a ostatnými politickými stranami na Slovensku v skutočnosti niet žiadaného principiálneho rozdielu.

Všetky politické strany na Slovensku odmietajú dať príkaz SAV na experimentálnu previerku argumentov relativity pohybu matérie v zrýchlenej (dynamickej) sústave (a = g).

Všetky politické strany na Slovensku (podobne ako KSS) táto logická požiadavka uráža. Ani jedna politická strana na Slovensku, neuznáva dialektickú (funkčnú) súvislosť (závislosť) medzi zákonmi fyziky a spoločenskými zákonmi.

To však mňa nemôže odradiť od toho, aby som naďalej bojoval za to, aby raz bol vydaný príkaz pre zamestnancov SAV na povinnú experimentálnu previerku argumentov relativity pohybu matérie v (dynamickej) zrýchlenej sústave (a = g).

A to je nie len koniec tohto článku, ale aj koniec môjho členstva v KSS.

Odporúčaná literatúra vo veci zákazu Komunistických strán.

02.06.2020

Vo veci zákazu (ne zákazu) Komunistických strán, úplnou náhodou našiel na webe túto knihu, Prírodopis (fyzika) komunizmu, ktorá veľmi prístupnou formou, ale aj veľmi analytickým, veľmi vedeckým spôsobom pojednáva o problematike v spojitosti so vznikom Komunistickej ideológie, ale aj s problematikou jej dialektického zániku. [...]

Prečo v zmysle Charty ľudských práv nie je možné zakázať Komunistickú stranu (ani) na Slovensku.

29.05.2020

V poslednom čase sa vynárajú čoraz častejšie úvahy, názory a výzvy v súvislosti so zákazom Komunistickej Strany (aj) na Slovensku (KSS). Táto požiadavka sa opiera o strohé tvrdenie ultra pravicových jedincov, že komunistická ideológia, je zločinecká ideológia. Napriek tejto snahe ultra pravicovo ladených jedincov, Komunistickej Strane (aj) na Slovensku (KSS), v žiadnom [...]

JÁRAY – ove Zákony pohybu matérie.

11.05.2020

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ OPIS PRIAMEHO EXPERIMENTÁLNEHO DÔKAZU, ktorý dokazuje mylný obsah PRINCÍPU EKVIVALENCIE. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ————————————— Pravdivosť obsahu PRINCÍPU EKVIVALENCIE nebola ani raz v dejinách fyziky preverená PRIAMYM EXPERIMENTÁLNYM MERANÍM v zrýchlenej [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 32977x
Priemerná čítanosť článkov: 2356x

Autor blogu

Kategórie