Založ si blog

Výzva k Druhej, Nekrvavej Nežnej Revolúcii, bez Budja a Kňažka.

 

Mnohí občania Slovenskej republiky vyznávajú také krédo (presvedčenie), že po skončení súčasnej Covid19 karantény, určite sa zmení politická, ale aj ekonomická morálka nie len na Slovensku ale aj na celom svete.

Mnohí občania Slovenskej republiky vyznávajú také krédo (presvedčenie) že po skončení súčasnej Covid19 karantény, sami budú účastníkmi Covid19 revolúcie, obdoby Nežnej revolúcie.

Aby sa ich presvedčenie nezmenilo na sklamanie, podobné sklamaniu z Nežnej revolúcie, uvádzam argumenty ktoré sú nevyhnutné ku každej skutočnej revolúcii, ktoré ak nie sú aplikované v revolučnej praxi, tak všetky revolučné nadšenia sa zmenia na praobyčajný a brutálny štátny prevrat, čiže iba na výmenu jedincov pri moci, ale všetko ostatné zostáva pri starom.

 Ikonickí vodcovia Nežnej revolúcie, pán Ján Budaj a pán Milan Kňažko, dožili  sa 30. výročia Nežnej revolúcie, pričom jeden z nich, pán Kňažko, bol dokonca porevolučným ministrom zahraničných vecí a druhý, pán Budaj, je aj v súčasnosti poslancom parlamentu (dokonca už aj Ministrom životného prostredia Slovenskej republiky).

Pritom títo dvaja vodcovia Nežnej revolúcie, po roku 1989  nemali žiadny vplyv na jej ďalší, porevolučný priebeh (v skutočnosti na jej nekontrolovateľný samospád) a preto oni  neužívajú v spoločnosti tú patričnú autoritu, ktorá by zákonite prislúchala vodcom víťaznej revolúcie.

To však nieje žiadna náhoda, či  Slovenské špecifikum. V tomto prípade ide o dialektickú (nevyhnutnú) zákonitosť panujúcu v materiálnej prírode, lebo skutočná revolúcia (principiálna zmena) má svoje pevné a nemenné pravidlá, má svoje vedecky zdôvodnené príčiny a z nich plynúce vedecky zdôvodnené, kauzálne následky.

To preto, lebo iba z  vedecky zdôvodnených príčin môžu vzísť vedecky zdôvodnené následky a iba z takých následkov je možné odvodiť relevantné revolučne závery, čiže aj nové  Ústavné zákony. 

O týchto pevných a nemenných  revolučných zákonitostiach materiálnej prírody, títo dvaja páni (a nie len oni), v novembri 1989 nemali, ale ani v súčasnosti nemajú čo i len hmlistej predstavy.

Preto vodcovia, ako aj účastníci  Nežnej revolúcie nemohli mať (a ani v súčasnosti nemajú) žiadny vplyv na porevolučnú politicko – ekonomickú situáciu na Slovensku.

To zase preto, lebo (v súvislosti so vznikom a priebehom skutočnej revolúcie) krutá a nekompromisná pravda je taká, že v doterajších dejinách ľudstva, všetky morálne a spoločenské zákony boli odvodené z prírodných (božích) zákonov, pochopených na tej ktorej dobovej úrovni ľudského poznania.

Iba po poznaní nových, dosiaľ neznámych, ale objektívne existujúcich,  prírodných (božích) zákonov, ľudská spoločnosť menila, dobrovoľne, či  na silu, svoje spoločenské normy, ako aj Ústavne zákony. 

Preto skutočnú, objektívne nevyhnutnú opodstatnenú spoločenskú revolúciu, musí zákonito (dialekticky, nevyhnutne) predchádzať revolučný prírodný – fyzikálny objav, konkrétne  objav nových, doposiaľ neznámych, vedeckým spôsobom dokázaných prírodných (božích) zákonov

Vodcovia skutočnej revolúcie môžu sa potom bez problémov opierať a odvolávať práve na tieto nové prírodné (božie)  zákony, pri ich revolučnej činnosti, čiže pri presadzovaní pokroku, ako aj pri odstraňovaní starého, už prežitého, preto spiatočníckeho spoločenského poriadku!!!

V snahe napraviť omyly Nežnej revolúcie (ešte pred voľbami), obrátil som sa na pána Budaja, ako aj na pána Kňažka s tým, aby sa postavili na čelo náprav omylov Nežnej revolúcie, v Druhej Nekrvavej Nežnej Revolúcii, ale nedostal som od nich žiadnu odpoveď z čoho vyplýva taký záver, že tá náprava omylov Nežnej revolúcie  v prípadnej Druhej Nekrvavej Nežnej Revolúcii v Covid19 revolúcii, bude možná bez pánov Budaja a Kňažka.

Kvôli lepšej možnosti graficky vyjadriť pravý obsahu tohto článku, jeho pokračovanie nachádza sa na tejto web adrese:

https://jaray.blog.sme.sk/c/523372/vyzva-k-druhejnekrvavej-neznej-revolucii.html

Ako som sa stal členom KSS.

09.06.2020

Moje členstvo v Komunistickej Strane Slovenska KSS predchádzalo založenie Strany pravdy a jej registrácia na Ministerstve vnútra SR. Cieľom tejto strany bolo to, aby základ Ústavných zákonov tvorili prírodné, fyzikálne zákony a nie iba ľuďmi vymyslené osobné dojmy a pocity. Na viac táto Strana požadovala aj to aj to, aby sa súčasné relativistické prírodné, fyzikálne [...]

Odporúčaná literatúra vo veci zákazu Komunistických strán.

02.06.2020

Vo veci zákazu (ne zákazu) Komunistických strán, úplnou náhodou našiel na webe túto knihu, Prírodopis (fyzika) komunizmu, ktorá veľmi prístupnou formou, ale aj veľmi analytickým, veľmi vedeckým spôsobom pojednáva o problematike v spojitosti so vznikom Komunistickej ideológie, ale aj s problematikou jej dialektického zániku. [...]

Prečo v zmysle Charty ľudských práv nie je možné zakázať Komunistickú stranu (ani) na Slovensku.

29.05.2020

V poslednom čase sa vynárajú čoraz častejšie úvahy, názory a výzvy v súvislosti so zákazom Komunistickej Strany (aj) na Slovensku (KSS). Táto požiadavka sa opiera o strohé tvrdenie ultra pravicových jedincov, že komunistická ideológia, je zločinecká ideológia. Napriek tejto snahe ultra pravicovo ladených jedincov, Komunistickej Strane (aj) na Slovensku (KSS), v žiadnom [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 33001x
Priemerná čítanosť článkov: 2357x

Autor blogu

Kategórie